طرز تهیه کتلت گوشت

 کتلت گوشت یکی از غذاهایی است که طرز تهیه آن بسیار راحت می باشد،  و بسیاری از افراد می توانند به راحتی آن را در منزل آماده کنند، این غذا دارای طعم بسیار خوبی می باشد و همانطور که می دانید چون یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده آن گوشت قرمز جزو است علاوه بر این می توان راجع به غذا هایی به شمار آورد که  بر روی سلامتی بدن تاثیر بسیاری دارد.

طرز تهیه کتلت گوشت

 افرادی که دچار دیابت و یا قند خون بالا هستند می توانند از گوشت قرمز بدون چربی استفاده کنند البته این نکته را فراموش نکنید که نباید در مصرف آن زیاده روی کنند و بهتر است که گوشت قرمز را به صورت کباب شده و یا گریل شده استفاده کنند.

 

 با ما همراه باشید تا در رابطه با طرز تهیه کتلت گوشت اطلاعات کامل را در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهیم.

 

 مواد لازم برای تهیه کتلت گوشت:

 

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم

 سیب زمینی ۳ عدد 

 پیاز متوسط ۲ عدد

ارد ۳ قاشق غذاخوری

 نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 پودر شنبلیله ۲ قاشق چای خوری

 گوجه فرنگی ۱ عدد

مواد لازم برای تهیه کتلت گوشت

 مواد لازم برای تهیه سس کتلت گوشت:

 ۵۰ گرم کره

 یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

 دارچین و فلفل سیاه و پودر زنجبیل به مقدار لازم

 آب یک دوم پیمانه

 

 طرز تهیه کتلت گوشت:

 در ابتدا باید سیب زمینی و پیاز را رنده کنید و سپس آن را به همراه گوشت چرخ کرده و بقیه مواد مخلوط کنید پس از اینکه به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه گوشت و دیگر مواد با یکدیگر به خوبی مخلوط شد و ادویه ها و گوجه فرنگی رنده شده را نیز به آن اضافه کنید.

 سپس اجازه دهید که مواد کتلت گوش به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت استراحت کند.

 پس از گذشت ۴۵ دقیقه کتلت گوش را به شکل دلخواه در آورده و آن را سرخ کنید شما می توانید کتلت گوشت خود را به همراه سبزی و همچنین گوجه فرنگی سرو کنید.

طرز تهیه سس کتلت گوشت

 

طرز تهیه سس برای کتلت گوشت:

 در ابتدا یک دوم قالب کره های ۱۰۰ گرمی را گاز گذاشته و سپس یک قاشق غذا خوری رو برا با آن تفت دهید پس از این کار کمی فلفل سیاه و پودر دارچین و زنجبیل به آن اضافه کنید و اجازه دهید که رنگ  روبه کمی تیره شود سپس  نصف فنجان آب به آن اضافه کنید و به قدری سس را هم بزنید که سس غلیظ شود، 

 پس از اینکه سس غلیظ شد سس را کف ماهیتابه ریخته و  کتلت های گوشت های خود را درون آن بگذارید پس از گذشت ۳۴ دقیقه  کتلت ها را برعکس کنید، اجازه بدهید که برای مدت ۲ الی ۳ دقیقه طرف دیگر کتلت ها با سوسک پخته شود سپس می توانید آنها را دلخواه خود سرو کنید.

 

 نکاتی که هنگام تهیه کتلت گوشت باید در نظر داشته باشید:

 برای تهیه کتلت گوشت سعی کنید که از گوشت چرخ کرده بدون چربی استفاده کنید زیرا اگر گوشت شما چربی بسیار زیادی داشته باشد هنگام سرخ کردن نه تنها کثرت شما طعم بدی خواهد گرفت بلکه بوی بدی نیز می گیرد.

 برخی از افراد ترجیح می‌دهند که سس کتلت را در کنار آن سرو میکنند این کار بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

 در هنگام آماده کردن کتلت ها سعی کنید که قطر آنها بسیار زیاد نباشد زیرا مواد درون آن کاملا خام می ماند و این که حرارت شعله گاز اگر زیاد باشد تنها اطراف آن سر خواهد شد و وسط هتل های شما کاملا خاموش می ماند

 شما می توانید کتلت گوشت را به همراه نان و یا برنج سفر کنید که این نکته کاملا سلیقه ای است و باز هم بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد.


غذای خوب ، با ما بهترین باشید. گوشت ,کتلت ,تهیه ,سس ,طرز ,مواد ,کتلت گوشت ,تهیه کتلت ,طرز تهیه ,را به ,برای تهیه

دنبه گوسفندی و خواصی که در آن شناخته شده است

طرز تهیه مافین کدو سبز

خرید مرغ و متعلقات به صورت تناژ

غذای رژیمی به سینه مرغ

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده گوسفندی

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

موسسه خیریه سگالمحل تبلیغات شما

آخرین جستجو ها

شرکت مکش و دهش دانلود پایان نامه نظافت آسان و مدرن چــــــــــــــــــــرت و پـــــــــــــــــــــــــــــرت املاک منطقه 22 مجله پزشکی هیئت کاراته استان چهار محال و بختیاری بازی و برنامه آموزش بورس کمپانی مجازی کشتی کج