بال مرغ ۲۵ عدد
پیازچه ۵ ساقه
عسل ۵ قاشق غذاخوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
زنجبیل به میزان لازم
آویشن ۵ شاخه
بال مرغ با عسل و زنجبیل از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است. این بال های ترد، تند و خوشمزه را حتما امتحان کنید.
1- فلفل چیلی را ریز خرد کنید.
2- به ۱ تا ۲ سانتی متر زنجبیل تازه نیاز دارید. آن را رنده کنید.
۳- برگ های آویشن را جدا کنید.
۴- لازم است که مواد را برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شوند.
5- برای طعم دار کردن مرغ ها، در ظرفی پیازچه، عسل، سس سویا، فلفل چیلی، زنجبیل و برگ های آویشن را با هم ترکیب کنید.
6- مرغ ها را در ظرفی مسطح در یک لایه قرار دهید. مواد ترکیب شده را روی آن ها بریزید و روی آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا بال ها طعم دار شوند. قبل از پخت آن ها را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای محیط برسند.
7- ماهیتابه مخصوص گریل را روی حرارت بالا گرم کنید. بال ها را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا تیره شوند و وقتی آن ها را فشار می دهید آب از آن ها خارج شود، بپزید. آن ها را مدام بچرخانید. در نهایت برای این که مطمئن شوید مغزپخت شده اند، آن ها را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
دنبه گوسفندی و خواصی که در آن شناخته شده است
خرید مرغ و متعلقات به صورت تناژ
طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده گوسفندی